Lagerbolag

Therese Burchardt

Administratör

Lagerbolag redo för omgående leverans

Lagerbolag är det enklaste och snabbaste sättet att starta aktiebolag på. Det innebär att du köper ett redan färdigt och grundat aktiebolag. Du slipper långa handläggningstider, får mindre administration och kan fokusera och lägga all din energi på ditt bolags verksamhet.


Lagerbolag med bankkonto

Vi säljer lagerbolag med affärshistorik. Förutom minskad administration ger dessa bolag dig möjligheten att snabbare arbeta upp bättre kreditvärdighet samt bank och F-skatt från start.  Oavsett hur du startar upp ditt AB, se till att du från start har en bra styrelse och vår rekommendation är alltid att du anlitar en bra revisor.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av lagerbolag!

Lagerbolag affärshistorik

Hos oss på Bolagsspecialisten köper du lagerbolag med affärshistorik. Förutom minskad administration ger dessa bolag dig fördelen och möjligheten att snabbare skapa ett företag med bättre kreditvärdighet samt att du från start har bank och F-skatt. Var noggrann med ditt bolag från start.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av lagerbolag!

Jag vill veta mer om lagerbolag!

  Vi hjälper dig med lagerbolag

  Carl Filip Aranin

  Carl Filip Aranin

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Joakim Franzén

  Joakim Franzén

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Fördelar med lagerbolag

  Flygande start

  När du köper ett lagerbolag är ditt aktiebolag redo fullt ut från dag 1 med F-skatt, moms och eget bankkonto.

  Trovärdiga från start

  Att köpa lagerbolag med tidigare affärshistorik skapar direkt helt andra möjligheter sett till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer.

  Rätt historik

  Med hundratals genomförda uppdrag i ryggen hjälper vi dig att köpa lagerbolag med affärshistorik som passar just dina behov och företag.

  Vad är ett lagerbolag?

  Ett lagerbolag är ett vanligt aktiebolag som ”ligger på lager” redo för att tas över av den som vill starta ett aktiebolag. Lagerbolaget är redan grundat, registrerat och klart hos Bolagsverket vilket underlättar processen för den som snabbt och smidigt vill komma igång med sitt aktiebolag. Att starta ett färdigt lagerbolag är en betydligt snabbare process än att starta ett helt nytt aktiebolag från grunden.

  På denna sida finner du all information du behöver om att starta ett lagerbolag. Har du några frågor eller behöver rådgivning kan du kostnadsfritt kontakta någon av våra bolagsförmedlare.

  Ska jag köpa ett lagerbolag eller registrera ett aktiebolag själv?

  Om det är bästa lösningen att köpa ett färdigt lagerbolag eller starta aktiebolag själv beror bland annat på hur snabbt du vill komma igång och arbeta med din verksamhet. Att köpa ett lagerbolag är ett snabbt och enkelt sätt att starta upp din verksamhet på. När du köper ett lagerbolag är ditt aktiebolag d redo från start med bank, F-skatt och moms så du själv kan fokusera på verksamheten. Du kan också läsa mera om lagerbolag och hur det fungerar hos Bolagsverket.

  Varför köpa lagerbolag?

  • När du köper att lagerbolag slipper du all registrering och administration som hänger ihop med uppstarten av ett aktiebolag.
  • Du behöver inte vänta på att registreringen ska gå igenom hos Bolagsverket.
  • Du kan snabbt vara igång med din verksamhet.

  En annan fördel som kan komma att spela roll är att våra lagerbolag har affärshistorik. Lagerbolaget kan ha ett registreringsår som ligger några år tillbaka i tiden. Företaget ser då inte helt nystartat ut. Detta kan bland annat ge dig ökad trovärdighet, bättre förhandlingsläge, förenklad kapitalanskaffning, fördel vid rekryteringar och historikpoäng vid upphandlingar.

  När du ska besluta vilken typ av lagerbolag du ska köpa ska du framförallt ha i åtanke vad bolaget behöver leva upp till från start. Vad ska du bedriva för typ av verksamhet? Alla våra kunder har olika behov kopplade till sin verksamhet och sitt aktiebolag. Våra bolagsförmedlare ger dig självklart kostnadsfri rådgivning inför köp av ett aktiebolag så vi från start förser dig med rätt typ av historikbolag.

  När jag köper ett lagerbolag, hur fungerar det med aktiekapital?

  Aktiekapital är det kapital ett aktiebolags ägare satt in i bolaget. Storleken på aktiekapitalet regleras i bolagets bolagsordning. Det är ett aktiebolags ägare som skall tillföra bolaget dess aktiekapital. Aktieägarnas ansvar för ett aktiebolags åtaganden är normalt när allt sköts på rätt sätt begränsat till det insatta aktiekapitalet. Aktiekapital varierar också beroende på vilken typ av verksamhet man bedriver.

  Några av våra nöjda kunder

  ”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

  Tom Lindhé

  GRANNSÄMJA AB

  ”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

  Jessica Hansson

  BRUNNA TEKNIK AB

  ”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

  Emil Chandorkar

  ESPLUND HOLDING AB

  ”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

  Lauri Pesonen

  CALH AB

  ”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

  Fredrik Karlsson

  AMEME AB

  “Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens.”

  Lucky Dev

  RESTAURANG NIRVANA AB

  49,8

  MSEK, Omsättning 2020

  4.9/5

  Aktuell Google Rating

  1021

  Affärer 2020

  7

  Anställda

  Så här går ett köp av lagerbolag till

  Köpeavtal & signering

  Vi skickar ut ett köpeavtal som ni granskar och signerar.

  Bolagsuppgifter & betalning

  Ni skickar in kompletta bolagsuppgifter och betalar lagerbolaget.

  Tömning av konton

  Vi tömmer lagerbolagets eventuella bankkonto och skattekonto.

  Bolaget redo

  När alla ändringar på Bolagsverket gått igenom är lagerbolaget redo.

  Jag vill veta mer om lagerbolag!