Avveckla ditt aktiebolag säkert och snabbt

Avveckla ditt aktiebolag idag för 5 995 kronor. Få pengar utbetalt inom 3-5 bankdagar.


Att avveckla sitt aktiebolag är både ett snabbare och billigare alternativ än att likvidera sitt aktiebolag.

För 5 995 kronor tar vi över ditt aktiebolag och avvecklar dig direkt och säkert som juridisk person. Vid en avveckling har du din köpeskilling utbetalad inom 3-5 bankdagar efter signerat avtal. Se nedan vad vi behöver för uppgifter för att kunna ge dig en offert och ta nästa steg.

Oroa dig inte för bokslutet - det kan vi ta hand om! Det enda vi behöver är SIE4-filen.


För att avveckla ditt aktiebolag behöver vi:

avveckla aktiebolag
Aktuell balans och resultat rapport
avveckla aktiebolag
Utdrag ur bankontot
avveckla aktiebolag
Utdrag ur skattekontot
avveckla aktiebolag
SIE4 - Fil

Avveckla aktiebolag - Sälj ditt aktiebolag till oss och få pengar inom 3-5 bankdagar
Vi på Bolagsspecialisten hjälper dig att avveckla ditt aktiebolag. Processen går snabbt och alla handlingar signeras säkert med Bank ID. När du säljer ditt aktiebolag till oss för en avveckling får du pengar för ditt aktiebolag inom 3-5 bankdagar efter signerat avtal.

Aktiebolaget avvecklas genom att du säljer ditt aktiebolag till oss och sedan avvecklar vi dig som juridisk person. Du slipper då Bolagsverkets långa handläggningstider och får pengar för ditt aktiebolag inom 3-5 bankdagar.

Avveckla ditt aktiebolag genom likvidation

När du säljer ditt aktiebolag till oss på Bolagsspecialisten för en snabbavveckling så avslutas inte bolaget helt. Vi garanterar dig som kund att vi ändrar alla uppgifter i aktiebolaget och endast behåller organisationsnumret.

Om du istället vill avsluta bolagets liv helt och hållet så ska du istället göra en traditionell likvidation. Till skillnad från en avveckling behöver du då själv hantera all administration och under likvidationstiden. En traditionell likvidation tar 8-10 månader och innan dess kan du inte få ut dina tillgångar från aktiebolaget.

Vill du inte vänta dessa månader på att få ut dina tillgångar?

Kontakta oss på Bolagsspecialisten för en trygg avveckling istället! Här nedan kan du läsa mer om vilka uppgifter vi behöver från dig för att kunna göra en avveckling av ditt aktiebolag.

Underlag

Signering

Utbetalning

Ändring av bolag


Avveckla aktiebolag - Fördelar, tidsram och vår process
När du bestämt dig för att du inte längre har behov av ditt aktiebolag och snabbt vill komma loss från bolaget som juridisk person, få ut dina tillgångar från bank och innestående plusvärde på ditt skattekonto, så är den snabbaste och säkraste vägen att snabbavveckla ditt bolag. Har du ordning på dina handlingar som efterfrågas nedan så har din köpeskilling inom 3-5 arbetsdagar från oss.

Att snabbavveckla ditt aktiebolag innebär att istället för att du själv sköter alla administration kring avvecklingen, säljer det till oss på Bolagsspecialisten. Vi ansvarar då för alla delmoment från start till mål. Alternativet är att du annars likviderar ditt bolag som då är en långdragen process fylld av kunskapsrelaterad administration, samt att processen då tar mellan 6-9 månader innan ditt bolag har likviderats. Vid en avveckling hos oss likvideras inte ditt aktiebolag.

Samma dag som du säljer ditt aktiebolag till oss på Bolagsspecialisten så tar vi som köpare över allt det juridiska och administrativa ansvaret för aktiebolaget fram till dess att bolaget avvecklats från dig som ansvarig juridisk person.

Vid en avveckling av ett bolag garanterar vi att:

  • Vi byter alltid namn på aktiebolaget.
  • Vi byter alltid aktiebolagets adress.
  • Vi ersätter alltid alla i styrelsen.
  • Vi garanterar alltid att nya och rätt bolagsuppgifter uppdateras hos Skatteverket och Bolagsverket.
  • Köpeskillingen blir betald inom 3-5 bankdagar efter påskrivet köpeavtal.
  • Bolagets redovisning blir korrekt.
  • Alla skatter och avgifter blir korrekt hanterade.
  • Samtliga deklarationer blir korrekt inlämnade.

Därför anlitar våra kunder oss vid avveckling av aktiebolag

avveckla aktiebolag pris

Prisgaranti

Vi garanterar marknadens lägsta pris på avveckling genom att vi alltid har prisgaranti.

avveckla aktiebolag snabbt

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert.

avveckla bolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss.


När du vill avveckla ditt aktiebolag

När dagen kommer då det är dags att lägga ner ditt aktiebolag hjälper vi på Bolagsspecialisten dig. Fördelen med oss är att vi kortar ned en lång och krävande process och avvecklar aktiebolaget åt dig. Bolagsspecialisten erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar, vilket gör att du sparar både tid och administration. Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds aktiebolag och sköter hela avvecklingen av dig som juridisk person direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på aktiebolaget och du får pengarna för ditt aktiebolag inom 3-5 arbetsdagar.

Avveckla aktiebolag - Att tänka på

För att vi ska kunna avveckla ditt eller din kunds aktiebolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Aktiebolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas.

Vad kostar det att avveckla sitt aktiebolag?

Vi köper ditt aktiebolag baserat på bolagets egna kapital. För aktiebolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 5 995 kronor inkl. Bolagsverkets avgifter. Med andra ord betalar vi 294 005 kr för ett aktiebolag med 300 000 kr i eget kapital. För aktiebolag med högre substansvärde lämnar vi pris enligt offert.

Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Var vaksam vid avveckling av aktiebolag!

När du ska avveckla aktiebolag råder vi dig att vara extra vaksam på vilket företag du gör affärer med.
Nedan hittar du råd och tips från Bolagsverket hur du skyddar dig och ditt aktiebolag när du vill avvecklas som juridisk person.
aktiebolag

Företaget påstår till exempel att ”stora skulder är inget problem”.

aktiebolag

Företaget finns enbart på webben eller har bara en postbox – men inget fysiskt kontor.

aktiebolag

Kontrollera vem du gör affärer med. Några enkla sökningar kan ge bra information.

aktiebolag

Be företaget om referenser så att du kan kontrollera hur tidigare avvecklingar har skötts.


Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar aktiebolag.


Kontakta mig, jag vill avveckla mitt aktiebolag!


avveckla aktiebolag