Starta Lagerbolag

Joakim Franzén

BOLAGSFÖRMEDLING

Att starta lagerbolag är det snabba och enkla sättet att starta bolag. Du köper ett redan färdigt och grundat aktiebolag och slipper därmed långa handläggningstider. Dessutom får du mindre administration på ditt bord och kan lägga den tiden på att fokusera på ditt bolags verksamhet. 

I den här artikeln kan du läsa mer om hur du startar lagerbolag tillsammans med oss på Bolagsspecialisten och vilka fördelar som finns.

Jag vill veta mer om lagerbolag!

  Fördelar med lagerbolag

  Kom igång direkt

  När du köper ett lagerbolag är ditt aktiebolag klart från start, med F-skatt, moms och bättre kreditvärdighet.

  Trovärdighet på köpet

  När du köper ett lagerbolag med affärshistorik får du många möjligheter när det kommer till trovärdighet, kapitalisering och utmärkta möjligheter i nya affärsrelationer.

  Du får en historik som passar dig

  Vi har hundratals uppdrag i ryggen och hjälper dig gärna att köpa ett bolag där affärshistoriken matchar dina behov och din vision.

  Vi hjälper dig att komma igång med lagerbolag

  Carl Filip Aranin

  Carl Filip Aranin

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Joakim Franzén

  Joakim Franzén

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Några av våra nöjda kunder

  ”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

  Tom Lindhé

  GRANNSÄMJA AB

  ”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

  Jessica Hansson

  BRUNNA TEKNIK AB

  ”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

  Emil Chandorkar

  ESPLUND HOLDING AB

  ”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

  Lauri Pesonen

  CALH AB

  ”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

  Fredrik Karlsson

  AMEME AB

  “Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens.”

  Lucky Dev

  RESTAURANG NIRVANA AB

  28,7

  MSEK, Omsättning 2022

  4.9/5

  Aktuell Google Rating

  1021

  Affärer 2022

  8

  Anställda

  Vanliga frågor och svar om avveckling aktiebolag

  Vad händer med kapitalet vid en avveckling av AB?
  Hur mycket kostar det att avveckla ett aktiebolag?
  Är det svårt att avveckla ett aktiebolag?
  Hur gör man ett aktiebolag vilande?
  Hur lång tid tar avveckling av aktiebolag?

  Starta lagerbolag – kom igång direkt

  När du startar lagerbolag slipper du mängder av administration, och du har F-skatt och moms på plats. Detta ger dig möjligheten att snabbare skapa ett företag med bättre kreditvärdighet.

  Leverans direkt

  Vi har som mål att kunna ge dig ett förslag direkt, i vårt första samtal, på ett passande bolag för dig och din verksamhet. Ibland måste vi göra mer efterforskning, då får du ett svar inom 1-2 timmar. Längre än så ska du inte behöva vänta.

  Affärshistorik på köpet

  På Bolagsspecialisten erbjuder vi lagerbolag med affärshistorik – det skapar helt andra möjligheter när det kommer till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer.

  Så går det till att köpa lagerbolag – steg för steg

  Steg 1: Vilken typ av verksamhet vill du bedriva?

  För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du ha en klar bild av vilken typ av verksamhet du ska bedriva, och vilka behov du har. Tänk igenom vilka behov ditt företag kommer att behöva leva upp till från start, så kommer vi att kunna ge dig rätt matchning från början.

  Steg 2: Kom igång med ditt aktiebolag

  När du väljer att starta ditt företag genom att köpa lagerbolag har du redan ett färdigt organisationsnummer. Det innebär att du kan sätta igång med din verksamhet direkt. Samma dag som du betalar ditt bolag får du din nya bolagsordning, ändringsanmälan och stämmoprotokoll från Bolagsverket.

  Ditt registreringsbevis får du via mail från Bolagsverket inom 3-4 veckor.

  Steg 3: Luta dig tillbaka och låt oss sköta processen

  Vi sköter hela processen, det vill säga all hantering hos Bolagsverket. Till exempel ändringar vid köpt bolag. Självklart ska du känna dig trygg hela vägen och du får därför en länk från oss där du kan följa ditt ärende.

  När du väljer att köpa lagerbolag genom oss på Bolagsspecialisten kan du vara helt trygg med att vi ger dig stöd och rådgivning genom hela processen.

  Lär dig mer om lagerbolag

  Man kan säga att vi på Bolagsspecialisten sitter på ett lager av aktiebolag, ett antal lagerbolag med andra ord. Dessa aktiebolag är registrerade och klara och bara väntar på att du ska ta över och starta ditt bolag utan krångel.

  Våra lagerbolag är grundade, registrerade och klara hos Bolagsverket, vilket gör att tiden innan du kan komma igång är kort.

  Alltså är det en betydligt snabbare process att starta ett färdigt lagerbolag än att starta ett aktiebolag från grunden.

  Vad menas med affärshistorik?

  Många aktörer som erbjuder lagerbolag erbjuder bolag utan affärshistorik. Alltså har det inte bedrivits någon verksamhet inom bolaget tidigare. Då finns heller ingen affärshistorik eller tidigare omsättning

  På Bolagsspecialisten är vi experter på aktiebolag med affärshistorik. Vi vet vilka fördelar det innebär för dig i form av trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer.

  Att bolaget har ett registreringsår som ligger några år tillbaka i tiden gör dessutom att du får tyngd eftersom företaget inte ser helt nystartat ut.

  Hör av dig till oss på Bolagsspecialisten så berättar vi mer om lagerbolag och vilka fördelar som finns.