Lagerbolag med bankkonto

Ros-Mari Wickström

STYRELSEARBETE

Det kan vara en långdragen och krånglig process att registrera aktiebolag. Ett alternativ är då att istället köpa ett bolag med historik. Lagerbolag är helt klart det enklaste och snabbaste sättet att starta företag på. Du köper nämligen ett färdigt och grundat aktiebolag.

Det finns flera fördelar med att köpa ett lagerbolag istället för att starta företag den traditionella vägen. I den här artikeln kan du läsa mer om hur det fungerar att köpa lagerbolag genom Bolagsspecialisten.

Jag vill veta mer om lagerbolag!

  Fördelar med lagerbolag

  Kom igång direkt

  När du köper ett lagerbolag kan du vara lugn med att ditt aktiebolag är klart från start, med F-skatt, moms och bättre kreditvärdighet.

  Trovärdighet på köpet

  När du köper ett lagerbolag med tidigare affärshistorik får du helt andra möjligheter när det kommer till trovärdighet, kapitalisering och utmärkta möjligheter i nya affärsrelationer.

  Historik som passar dig

  Vi har hundratals uppdrag i ryggen och kan hjälpa dig att köpa ett historikbolag där affärshistoriken matchar dina behov och den typ av företag du vill driva.

  Vi hjälper dig att komma igång med lagerbolag

  Carl Filip Aranin

  Carl Filip Aranin

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Joakim Franzén

  Joakim Franzén

  BOLAGSFÖRMEDLING

  Några av våra nöjda kunder

  ”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

  Tom Lindhé

  GRANNSÄMJA AB

  ”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

  Jessica Hansson

  BRUNNA TEKNIK AB

  ”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

  Emil Chandorkar

  ESPLUND HOLDING AB

  ”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

  Lauri Pesonen

  CALH AB

  ”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

  Fredrik Karlsson

  AMEME AB

  “Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens.”

  Lucky Dev

  RESTAURANG NIRVANA AB

  28,7

  MSEK, Omsättning 2022

  4.9/5

  Aktuell Google Rating

  1021

  Affärer 2022

  8

  Anställda

  Vanliga frågor och svar om avveckling aktiebolag

  Vad händer med kapitalet vid en avveckling av AB?
  Hur mycket kostar det att avveckla ett aktiebolag?
  Är det svårt att avveckla ett aktiebolag?
  Hur gör man ett aktiebolag vilande?
  Hur lång tid tar avveckling av aktiebolag?

  Lagerbolag med bankkonto – finns det?

  Det är olika vilka element som ett lagerbolag innefattar. Därför varierar även priset för olika bolag. Vissa har både bankkonto, F-skatt och arbetsgivarregistrering medan andra har färre element.

  Hör av dig till oss med dina behov och önskemål, så tar vi fram ett aktiebolag med historik som passar dig.

  Lagerbolag – hur fungerar det?

  Kort sagt är ett lagerbolag ett helt vanligt aktiebolag som ligger på lager. Och kan tas över av dig som vill starta ett aktiebolag utan krångel.

  Ett lagerbolag är grundat, registrerat och klart hos Bolagsverket – det gör att processen blir väldigt enkel och smidig för dig som vill komma igång snabbt.

  Det är med andra ord en snabbare process att starta ett färdigt lagerbolag än att starta ett aktiebolag från grunden.

  10 fördelar med aktiebolag med historik

  Det finns många olika aktörer som erbjuder lagerbolag. Vissa av dem erbjuder lagerbolag utan affärshistorik. Det betyder att det inte bedrivits någon verksamhet inom bolaget tidigare. När ingen bedrivit verksamhet finns heller ingen affärshistorik eller tidigare omsättning.

  På Bolagsspecialisten pratar vi alltid aktiebolag med affärshistorik när vi pratar om lagerbolag. Eftersom det innebär omedelbara fördelar i form av trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer. Ofta har lagerbolaget ett registreringsår som ligger några år tillbaka i tiden – det gör att företaget inte ser helt nystartat ut.

  Här har vi samlat 10 fördelar med att köpa ett lagerbolag med affärshistorik

  Lagerbolag med affärshistorik – detta får du

  När du köper ett lagerbolag med affärshistorik genom Bolagsspecialisten får du ett bolag med F-skatt och moms. Vår ambition är att du redan under ditt första samtal med vår förmedlare ska kunna få förslag på ett passande bolag för dig och din verksamhet. Ibland behöver vi göra lite mer efterforskningar, då får du ett svar från oss inom max två timmar. Du ska inte behöva vänta längre än så.

  Kom ihåg att det inte går att köpa ett lagerbolag utan ett aktiekapital. Utöver kostnaden för lagerbolaget och administrationsavgifterna hos Bolagsverket tillkommer minst 25 000 kronor i aktiekapital.

  Kontakta oss

  Hör av dig till oss och berätta mer om vilka behov och önskemål du har. Då kan vi presentera lämpliga lagerbolag därefter. Vi hjälper dig att komma igång med ditt nya bolag så snabbt det är möjligt. Hör av dig via kontaktformuläret, telefon eller mail.

  Vi ser fram emot din kontakt och att hjälpa dig med ditt nya företag.