Avveckling aktiebolag – Snabbt och smidigt

Carl Filip Aranin

BOLAGSFÖRMEDLING

Vill du avveckla ditt aktiebolag på ett snabbt och smidigt sätt? För bara 5 995 kronor tar vi på Boalgsspecialisten över ditt aktiebolag som juridisk person redan idag och avvecklar det på ett snabbt och säkert sätt.

Genom snabbavveckling av ditt aktiebolag med oss på Bolagsspecialisten har du din köpeskilling utbetalad inom 3-5 bankdagar efter signerat avtal. Låt oss förklara hur det funkar att snabbavveckla ditt aktiebolag, vad processen innebär och hur vi kan hjälpa dig redan idag.

Genom vår prisgaranti garanterar vi marknadens lägsta pris på denna tjänst.

Jag vill veta mer om snabbavveckling

  Varför avveckla aktiebolag med oss?

  Prisgaranti

  Vi garanterar marknadens lägsta pris på avveckling av aktiebolag.

  Snabbt

  Vår tjänst är digitaliserad & smart därför är vi snabba och säkra.

  Säkert

  Vi vet att du som kund sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss för avveckling.

  Vi hjälper dig att komma igång med snabbavveckling

  Så här går processen till vid en avveckling

  Underlag

  För att kunna värdera ditt aktiebolag behöver vi aktuell resultat- och balansrapport, utdrag ur bankkontot, utdrag ur skattekontot samt SIE4-fil. Offerten baseras på dessa underlag minus vår avgift på 5 995 kronor inklusive Bolagsverkets ändringsanmälan.

  Signering

  Du får ett digitalt avtal som ligger som ett utkast tills du väljer att signera.

  Utbetalning

  När vi är överens och både parter signerat avtalet tryggt via BankID så har du pengarna för aktiebolaget inom 3-5 bankdagar.

  Ändring av bolag

  Du som kund snabbavvecklas helt från allt juridiskt och administrativt ansvar.

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

   Vanliga frågor och svar om avveckling aktiebolag

   Vad händer med kapitalet vid en avveckling av AB?
   Hur mycket kostar det att avveckla ett aktiebolag?
   Är det svårt att avveckla ett aktiebolag?
   Hur gör man ett aktiebolag vilande?
   Hur lång tid tar avveckling av aktiebolag?

   Det finns två sätt att avveckla ett aktiebolag på

   1. Frivillig likvidation:

   Denna process innebär att bolaget genomför en kontrollerad avveckling enligt en plan. Processen kan vara tidskrävande och det kan ta upp till 8-10 månader innan bolaget avregistreras helt. Under denna period kan du inte få ut dina tillgångar från aktiebolaget. Denna metod kan kräva mer administration och juridisk rådgivning, men den kan också vara lämplig om bolaget vill sälja sina tillgångar och betala av sina skulder innan avregistrering. Vill man lägga ner verksamheten och avsluta bolaget helt och hållet, så ska man göra en traditionell likvidation.
   1. Snabbavveckling

   Denna process är mycket smidig och innebär en snabbare och mer effektiv avveckling. Detta alternativ passar perfekt för företag som vill avveckla sitt bolag på ett snabbt och smidigt sätt, utan att behöva genomgå en långdragen avvecklingsprocess. Snabbavveckling tar mindre tid jämfört med frivillig likvidation och du slipper all administration, vilket gör det till ett lämpligt alternativ för företag som vill avsluta sin verksamhet snabbt och enkelt.

   5 fördelar med snabbavveckling:

   1. Enklare och snabbare process än frivillig likvidation.
   2. Inga krav på likviditetsplan eller revisorsintyg.
   3. Inget behov av en likvidator.
   4. Kostnadseffektiv metod för att avveckla ett aktiebolag.
   5. Möjliggör avveckling av bolag utan tillgångar eller skulder.

   Så funkar snabbavveckling av ditt aktiebolag med Bolagsspecialisten

   Genom att snabbavveckla ditt bolag, så säljer och överlåter du avvecklingen till oss på Bolagsspecialisten, istället för att själv sköta försäljningen och allt vad den innebär. Därefter tar vi hand om hela processen – från början, till slut. Detta är ett snabbare och smidigare alternativ till likvidation, vilket är en mer tidskrävande process som innebär mycket administration och i regel tar 8-10 månader att slutföra. Om du snabbt vill komma loss från ditt aktiebolag som juridisk person och få ut dina tillgångar från banken och ditt skattekonto, så är snabbavveckling den säkraste och snabbaste vägen att gå. Har du ordning på alla de handlingar som efterfrågas, så har du din köpeskilling inom 3-5 arbetsdagar från oss.

   För att kunna avveckla ditt aktiebolag behöver vi:

   När du säljer ditt aktiebolag till oss på Bolagsspecialisten, så tar vi som köpare över allt det juridiska och administrativa ansvaret för aktiebolaget redan samma dag fram tills bolaget är avvecklat från dig som ansvarig juridisk person.  

   Vid en avveckling av ett bolag garanterar vi att: