Vilande Aktiebolag

Varje år registreras över 50 000 nya bolag i Sverige. Många som startar aktiebolag från grunden tänker inte på att det även finns möjlighet att starta ett vilande aktiebolag med historik.

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra bolagsförmedlare dig för en kostnadsfri rådgivning angående ett vilande aktiebolag.

Vad är ett vilande aktiebolag?

Ett vilande aktiebolag är registrerat och klart hos Skatteverket vilket underlättar processen för den som snabbt och smidigt vill komma igång med sitt aktiebolag. Att starta ett vilande aktiebolag är en betydligt snabbare process än att bilda ett helt nytt aktiebolag från grunden.

Om du istället startar ett vilande aktiebolag med affärshistorik ger det dig från start en ökad trovärdighet, bättre förhandlingsläge, förenklad kapitalanskaffning, fördel vid rekryteringar, historikpoäng vid upphandlingar och mer därtill beroende på bolag.

Varför anlita Bolagsspecialisten när du vill starta ett vilande aktiebolag?


När du ska starta ett vilande aktiebolag är det viktigt att du känner trygghet med val av leverantör. Vi på Bolagsspecialisten erbjuder en trygg hantering med säkra upparbetade rutiner. Med hög kompetens och utbildad personal inom redovisning kontrolleras och hanteras aktiebolagens historik. För Bolagsspecialisten är det viktigt att fokus ligger på kunden samt att vi erbjuder kvalité i hantering och bemötande.

Fördelar med att starta ett vilande aktiebolag

lagerbolag med bankkonto

Flygande start

Ditt bolag är redo fullt ut från dag 1 med F-skatt, moms och eget bankkonto.

lagerbolag pris

Trovärdighet

Ett bolag med tidigare historik skapar direkt helt andra möjligheter sett till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer.

köpa lagerbolag

Rätt historik

Med hundratals genomförda uppdrag i ryggen, hittar vi rätt bolag med historik som passar just din affärssituation och behov.


Fyll i formuläret för kostnadsfri rådgivning!


Bolagsförmedling

Joakim Franzén

Bolagsförmedling

Oliver SvenssonNågra av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence 4.3, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar aktiebolag.