Vart köper jag ett lagerbolag?

Vill du starta ett bolag och komma igång snabbt? Vi på Bolagsspecialisten erbjuder enkla lösningar för dig som vill starta bolag i form av lagerbolag. Vi hjälper dig med att från F-skatt sedel till bokföring så att du så smidigt och enkelt som möjligt ska kunna komma igång med ditt nya bolag.


lagerbolag med bankkonto

Flygande start

Ditt bolag är redo fullt ut från dag 1 med F:skatt, moms och eget bankkonto

lagerbolag pris

Trovärdiga från start

Ett bolag med tidigare historik skapar direkt helt andra möjligheter sett till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer

köpa lagerbolag

Rätt historik

Med hundratals genomförda uppdrag i ryggen, hittar vi rätt bolag med historik som passar just din affärssituation och behov
Funderar du på att köpa ett lagerbolag?


Är du på jakt efter ett snabbt och enkelt sätt att påbörja din bolagsresa så är ett lagerbolag perfekt för dig. Kontakta oss på Bolagsspecialisten redan idag så hjälper vi dig.

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra bolagsförmedlare dig för kostnadsfri rådgivning.

Varmt välkomna!

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett aktiebolag som redan är uppstartat och förberett för att underlätta för den som vill komma igång snabbt och smidigt med sin verksamhet. Dessa bolag kallas för lagerbolag, eftersom vi har dem “på lager” för omedelbar leverans.

Fördelarna med att välja ett lagerbolag är många. Du som kund slipper mycket krångel genom att välja ett lagerbolag från oss på Bolagsspecialisten. Du får exempelvis tillgång till bokföring och redovisning i världsklass till en fast månadskostnad samt att du slipper gå igenom det pappersarbete och den uppstartsprocess som finns om du väljer att bilda bolaget på konventionell väg.

Vi på Bolagsspecialisten är med dig hela vägen

 • Uppstarten – Vi erbjuder marknadens bästa pris och villkor med en professionell ledning och stöd för dig under uppstarten.
 • Enkel hantering – Vi har en förenklad process för uppstart av lagerbolag. Det enda du behöver göra är att göra din beställning här på vår hemsida. Sedan återkopplar vi med alla nödvändiga handlingar och du får ditt aktiebolags organisationsnummer.
 • Lager – Vi har förberett allt, bolaget finns redan bildat av oss i form av ett aktiebolag som enkelt säljs vidare till dig.
 • Enkel hantering av aktiebok – Alla våra lagerbolag levereras med en webbaserad, elektronisk aktiebok. Vår aktiebok är också kostnadsfri att använda för att föra aktiebok i valfritt aktiebolag. Aktieboken måste enligt finnas tillgänglig inom bolaget och det är styrelsens ansvar att se till att den förs och hanteras korrekt.

Varför köpa lagerbolag från oss på Bolagsspecialisten?

Utöver vår passion för att förmedla och likvidera bolag finns där mycket annat som också förenar alla oss som arbetar på Bolagsspecialisten. Vi har alla gedigna kunskaper inom våra respektive områden och strävar alltid efter att du som klient ska känna dig bekväm i vetskapen om att du får service och rådgivning i samband med att du köper ett lagerbolag via oss på Bolagsspecialisten. Alla våra uppdrag är givetvis sekretessbelagda.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning!

Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Priset för att köpa aktiebolag - Enkelt och fördelaktigt


Våra lagerbolag är perfekta för ditt första aktiebolag och våra erbjudanden är svårslagna.

I våra lagerbolag med bokföringspaket ingår alltid:

 • Anmälan till Bolagsverket med ändringar m.m

 • Bolagsordning

 • Protokoll från extra stämma

 • Protokoll från styrelsemöte

 • Aktiebok

 • Stiftelseurkund

 • Köpeavtal för aktiebolagets aktierKöp ett komplett och startklarat lagerbolag


Vi säljer färdiga aktiebolag med F-skattsedel, momsregistrering och arbetsgivarregistrering redan klart. Du kan även välja om du vill erhålla ett företagskonto av oss också – ett färdigt företag med andra ord.