Vart köper jag ett lagerbolag?

Vill du starta och driva bolag utan allt krångel som vanligtvis kommer där till? Vi på Bolagsspecialisten erbjuder enkla lösningar för dig som vill starta bolag i form av lagerbolag. Vi hjälper dig med att från F-skatt sedel till bokföring och redovisning så att du så smidigt och enkelt som möjligt ska kunna komma igång med ditt nya bolag.


bilda bolag utomlands

Flygande start

Ditt bolag är redo fullt ut från dag 1 med F:skatt, moms och eget bankkonto

Trovärdiga från start

Ett bolag med tidigare historik skapar direkt helt andra möjligheter sett till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer

Rätt historik

Med hundratals genomförda uppdrag i ryggen, hittar vi rätt bolag med historik som passar just din affärssituation och behov


Lagerbolag - Vad är det?


Vi har förberett allt genom att redan startat aktiebolag för att snabbt kunna sälja dessa vidare till våra kunder. Sådana bolag kallas lagerbolag, eftersom vi har dem “på lager” för omedelbar leverans.


Fördelarna med att välja ett lagerbolag är många. Du som kund slipper mycket krångel genom att välja ett lagerbolag från oss på Bolagsspecialisten. Du får exempelvis tillgång till bokföring och redovisning i världsklass till en fast månadskostnad samt att du slipper gå igenom det pappersarbete och den uppstartsprocess som finns om du väljer att bilda bolaget på konventionell väg.


Vi på Bolagsspecialisten är med dig hela vägen • Uppstarten – Vi erbjuder marknadens bästa pris och villkor med en professionell ledning och stöd för dig under uppstarten.

 • Enkel hantering – Vi har en förenklad process för uppstart av lagerbolag. Det enda du behöver göra är att göra din beställning här på vår hemsida. Sedan återkopplar vi med alla nödvändiga handlingar och du får ditt aktiebolags organisationsnummer.

 • Lager – Vi har förberett allt, bolaget finns redan bildat av oss i form av ett aktiebolag som enkelt säljs vidare till dig.

 • Enkel hantering av aktiebok – Alla våra lagerbolag levereras med en webbaserad, elektronisk aktiebok. Vår aktiebok är också kostnadsfri att använda för att föra aktiebok i valfritt aktiebolag. Aktieboken måste enligt finnas tillgänglig inom bolaget och det är styrelsens ansvar att se till att den förs och hanteras korrekt.


Kontakta oss så sätter vi oss in i vad just du behöver för historikbolag och återkommer efter det med rätt bolag.

Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Priset för att köpa aktiebolag - Enkelt och fördelaktigt


Våra lagerbolag är perfekta för ditt första aktiebolag och våra erbjudanden är svårslagna. För bara 1495 kronor och 1995 kronor i månaden kan du köpa ett komplett och startklart lagerbolag med 24 månaders gratis bokföring.


I våra lagerbolag med bokföringspaket ingår alltid:


 • Bolagsverkets avgifter ingår i priset

 • Anmälan till Bolagsverket med ändringar m.m.

 • Bankfullmakt för aktiekapitalet.

 • Bolagsordning.

 • Protokoll från extra stämma

 • Protokoll från styrelsemöte.

 • Aktiebok.

 • Verifikation för aktiebolagets första transaktioner.

 • Stiftelseurkund.

 • Köpeavtal för aktiebolagets aktier.

 • Bolagspärm i PDF-format.


Kompletta och startklara lagerbolag


Vi säljer färdiga aktiebolag med F-skattsedel, momsregistrering och arbetsgivarregistrering redan klart. Du kan även välja om du vill erhålla ett företagskonto av oss också – ett färdigt företag med andra ord.


Vi hjälper även till med annat utöver förmedling och försäljning av lagerbolag


Utöver förmedling och försäljning av lagerbolag är vi på Bolagsspecialisten även experter på avveckling av bolag. Detta kan göras på flera sätt, exempelvis genom:


 • Likvidation – Ett aktiebolag kan själv välja att träda i likvidation (frivillig likvidation). Det första som sker är att beslut om att bolaget ska gå i likvidation fattas på en bolagsstämma, samt förslag på likvidator. Denne ersätter styrelsen och den verkställande direktören och har till uppgift att genomföra likvidationen.

 • Fusion – Det finns olika typer av fusioner men fusion av helägt dotterbolag är den mest förekommande. Det innebär att dotterbolagets samtliga tillgångar och skulder tas över av moderbolaget. Samtidigt upplöses dotterbolaget utan likvidation.

 • Snabbavveckling – Vid en snabbavveckling betalar man av bolagets skulder så att man får ett aktiebolag som enbart består av pengar på ett konto. När detta är gjort kan man sälja bolaget för snabbavveckling. Då får man som ägare genast ut pengarna som företaget är värt minus en avgift som köparen tar för att avsluta bolaget genom fusion eller likvidation.


Varför köpa lagerbolag från oss på Bolagsspecialisten?


Utöver vår passion för att förmedla och likvidera bolag finns där mycket annat som också förenar alla oss som arbetar på Bolagsspecialisten. Vi har alla exempelvis gedigna kunskaper inom våra respektive områden och strävar alltid efter att du som klient hos oss ska kunna känna dig bekväm i vetskapen om att du får service och rådgivning i världsklass i samband med att du köper ett lagerbolag via oss på Bolagsspecialisten. Vi arbetar alltid med sekretess och en strävan mot att ständigt bli bättre på det vi gör.


Undrar du vart du köper ett lagerbolag? Kontakta oss på Bolagsspecialisten


Är du på jakt efter ett snabbt och enkelt sätt att påbörja din entreprenöriella karriär är ett lagerbolag perfekt för dig. Kontakta oss på Bolagsspecialisten redan idag så hjälper vi dig nå dina drömmar.