Avveckla ditt bolag snabbt

Vi på Bolagsspecialisten avvecklar årligen hundratals bolag. Tack vare väl upparbetade rutiner, kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi alltid ditt bolag snabbt och säkert. Vi garanterar också marknadens lägsta pris på snabbavveckling genom att vi har prisgaranti på denna tjänst. Hos oss snabbavvecklar du ditt bolag för 2 995 kr.

Vårt mål är att du max två timmar efter att vi fått din förfrågan skall ha en offert på ditt bolag och att efter vi är överens och signerat ett gemensamt avtal att du har pengarna för bolaget inom 3-5 arbetsdagar.

Fördelar, tidsramar och vår process

Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen från start till mål. Från det att vi är överens och signerat ett gemensamt avtal har ni pengarna för bolaget inom 3-5 arbetsdagar.

Underlag

Signering

Utbetalning

Ändring av bolag


För att avveckla ditt bolag behöver vi

Aktuell balans och resultat rapport
Utdrag ur bankontot
Utdrag ur skattekontot
SIE4 - Fil

Funderar du på att avveckla ditt aktiebolag?

När dagen kommer då det är dags att lägga ner ditt bolag hjälper vi på Bolagsspecialisten dig. Fördelen med oss är att vi kortar ned en lång och krävande process och avvecklar bolaget åt dig. Bolagsspecialisten erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar, vilket gör att du sparar både tid och administration. Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på bolaget och du får pengarna för ditt bolag inom 3-5 arbetsdagar.

Att tänka på vid avvecklingen

För att vi ska kunna snabbavveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas.

Vad kostar en snabbavveckling?

Vi köper ditt bolag baserat på bolagets egna kapital. För bolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 2 995 kr. Med andra ord betalar vi 297 005 kr för ett bolag med 300 000 kr i eget kapital. För bolag med högre substansvärde lämnar vi pris enligt offert.

Därför anlitar våra kunder oss

Köpa lagerbolag

Prisgaranti

Vi garanterar marknadens lägsta pris på avveckling genom att vi alltid har prisgaranti.

Snabbavveckling eller likvidera bolag

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert

Bolagsbildning utomlands / Offshorebolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence 4.3, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar dina bolag.


Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!