AVVECKLING AV BOLAG?

När dagen kommer då det är dags att lägga ner ett bolag kan Bolagsspecialisten hjälpa dig. Vi förkortar det som annars är en lång process och lägger ner bolaget åt dig, i form av en så kallad snabbavveckling. En snabbavveckling är precis som det låter; det går snabbt och enkelt. Bolagsspecialisten erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar, vilket gör administrationen smidig för dig. Vi köper bolaget och lägger ner det. Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på bolaget. Och du får pengarna för ditt bolag nästan omedelbart. I samma stund som vi tagit över avvecklingen kan du lämna det bakom dig. Vi sköter sedan bolagets åtaganden såsom att lämna årsredovisning, deklarationer och kontrolluppgifter.

VAD KOSTAR EN SNABBAVVECKLING?

Vi köper ditt bolag baserat på bolagets egna kapital. För bolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 2 995 kr. Med andra ord betalar vi 297 005 kr för ett bolag med 300 000 kr i eget kapital. För bolag med högre substansvärde lämnar vi pris enligt offert.

ATT TÄNKA PÅ

För att vi ska kunna snabbavveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas.

Jag använde nyligen Bolagsspecialisten för Snabbavveckling av ett bolag som som varit verksam i 25 år. Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens. David Andersson var i regelbunden kontakt via både telefon och email (även under egen semestertid!), vilket gjorde att man kände sig trygg och välinformerad genom hela processen. Tack ännu en gång för er hjälp! Rekommenderas varmt!

Lucky Dev – Restaurang Nirvana AB

Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.

Tom Lindhé – Grannsämja AB

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.

Jessica Hansson – Brunna Teknik AB

Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.

Emil Chandorkar – Esplund Holding AB

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!

Lauri Pesonen – CALH AB

Snabb affär utan krångel. rekommenderas!

Fredrik Karlsson – Ameme AB