Skräddarsydda tips till dig som driver eget företag

Skräddarsydda tips till dig som driver eget företag

Skräddarsydda tips till dig som driver eget företag

Många företagare har svårt att få ihop vardagen när man ska hinna sälja för att överleva, ta fram långsiktiga strategier och samtidigt sköta administration. Nu har vi på PwC lanserat en ny digital tjänst för dig – Företagarguiden.

Driva eget företag

Att vara egenföretagare är inte alltid lätt (men oftast roligt), det kanske du som läser Företagarbloggen håller med om. Förutom att du ska vara en entreprenör som brinner för din idé och bransch, finns många ekonomiska och strategiska aspekter att ta hänsyn till för att driva företag.

  • Ska jag sköta bokföringen själv eller låta en redovisningskonsult ta hand om den biten?
  • Behöver företaget revision?
  • Hur ska jag hinna löneadministrera OCH driva mitt företag samtidigt?
  • På vilket sätt ska jag gå tillväga för att få mitt företag att växa?

Ett eget företag med skräddarsydda lösningar

För dig och alla andra företagare i Sverige har vi skapat en ny digital tjänst – Företagarguiden. Idén bakom guiden är att du ska kunna utgå från just dina utmaningar. När du har svarat på några enkla frågor som tar högst en minut får du sedan ett antal skräddarsydda lösningar som kan ge dig guidning i hur du kan ta dig vidare i ditt företagande. Alla tips och råd kommer direkt från våra specialister, som gärna delar med sig av sin kunskap till dig. Titta gärna igenom guiden och återkom till oss med dina tankar kring innehållet, om du vill. Lycka till med ditt företagande!

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.