Ombilda aktiebolag

Avveckla ditt bolag för 5 995 kr inkl. Bolagsverket avgifter. Fyll i formuläret nedan för att komma igång.

Därför anlitar våra kunder oss

Köpa lagerbolag

Prisgaranti

Vi har Sveriges bästa pris på avveckling. Hur kan vi veta det? Prisgaranti!

avveckla aktiebolag

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert

lagerbolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss


Ombilda aktiebolag

Dags att byta bolagsform och ombilda till aktiebolag? Eller vill du fokusera på andra delar i bolaget och behöver hjälp med att ta hand om allt – då finns vi på Bolagsspecialisten där för att avlasta dig.
Ett bolag är en organisk varelse och saker och ting förändras ständigt. Kanske är det dags att byta bolagsnamn, oavsett vad det gäller så är vi där för dig och hjälper dig snabbt och smidigt med allt från fusioner till kapitalminskningar och namnbyte på styrelsemedlemmar.
Är det dags att byta bolagsform? Vi på Bolagsspecialisten är som namnet antyder, din expert på bolag och hjälper dig med att fatta rätt beslut för ditt bolags framtid.
Att avveckla och avsluta sin enskilda firma är oftast inte svårt, men det gäller att du gör det på rätt sätt. Det har bland annat att göra med att se till att bokföringen inom den enskilda firman avslutas korrekt och att du inte glömmer att avregistrera bolaget för bland annat F-skatt. När det kommer till ombildning till aktiebolag finns där en del saker som kan vara värda att tänka på, bland annat:
  • Du måste ansöka om momsregistrering - Även om du redan är godkänd för moms för den enskilda firman måste du göra detta på nytt för det nybildade aktiebolaget.
  • Registrering som arbetsgivare – När du ombildar till aktiebolag måste du registrera dig som arbetsgivare. Inom ett aktiebolag är du nämligen arbetsgivare åt dig själv, även om du råkar jobba ensam.
  • Det är du som bär ansvaret vid avvecklingen av den enskilda firman – Det är viktigt att tänka på de administrativa aspekter som kommer till vid en avveckling av en enskild firma. Exempelvis vad som händer med kapital och skulder efter avvecklingen.
  • Ansvaret förändras – Till skillnad mot en enskild firma där du som bolags tecknare står som privat ansvarig för bolaget ekonomi, är aktiebolaget och dess ekonomi helt frånskild din privata.
Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar aktiebolag.


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


ombilda aktiebolag

Varför ombilda aktiebolag med oss på Bolagsspecialisten?


Utöver vår passion för att förmedla och likvidera bolag finns där mycket annat som också förenar alla oss som arbetar på Bolagsspecialisten. Vi har alla exempelvis gedigna kunskaper inom våra respektive områden och strävar alltid efter att du som klient hos oss ska kunna känna dig bekväm i vetskapen om att du får service och rådgivning i världsklass i samband med att du köper ett lagerbolag via oss på Bolagsspecialisten. Vi arbetar alltid med sekretess och en strävan mot att ständigt bli bättre på det vi gör.

Kontakta oss på Bolagsspecialisten redan idag


Kontakta oss på Bolagsspecialisten redan idag så hjälper vi dig och din firma med ändringar och omstruktureringar inom ditt aktiebolag. Vi hjälper även till med ombildning från andra bolagsformer till aktiebolag. Vilken bolagsform som passar just dig och din firma är självklart beroende från fall till fall.