Delaware - Offshorebolag

OFFSHORE

Delaware – LCC

Delaware-bolag är lämpliga för:

  • Affärsmän/Entreprenörer
  • E-handel
  • Konsulter
  • Internationella affärer
  • Ägande av immateriella rättigheter
  • Ägande av lös och fast egendom
  • Arvsskifte
  • Förmögenhetsförvaltning

Delaware-bolag snabbfakta:

Bolagstyp
Limited Liability Company (LLC). Alla registrerade bolag skall använda LLC som ändelse.
Styrande företagslagstiftning
The Delaware Secretary of State är den styrande myndigheten och bolag regleras av Delaware Corporation and business law.
Information om aktieägare och firmatecknare
Det finns inget offentligt register över aktieägare eller firmatecknare. Namn på aktieägare och firmatecknare lämnas ej in vid registrering av bolaget.
Sekretess
Delaware erbjuder en hög grad av anonymitet och sekretess.
Redovisningskrav
Inga bokförings- eller redovisningskrav. Däremot om saldot på företagsbankkontot någon gång under räkenskapsåret överstiger 10,000 USD så måste ett formulär kallat FBAR fyllas i.
Beskattning
Ingen skatt av något slag så länge det inte finns någon affärsverksamhet eller transaktioner i USA.
Valuta
US$
Tidsram
Delaware har ett snabbt och effektivt bolagsregister: bolagsregistrering tar endast upp till 48h.
Stabilitet
Stabil jurisdiktion med gott rykte
Tidszon
GMT-4
Krav på bolagssekreterare
Nej
Inbetalt aktiekapitalkrav
Inget krav på inbetalt aktiekapital.
Rättsligt system
Common Law
Minsta antal aktieägare och styrelsemedlemmar
Minst 1 styrelsemedlem och 1 aktieägare.
Innehavaraktier
Tillåtet, men avänds i regel inte.

Delaware-bolag snabbfakta:

Vidimerad passkopia av notarius publicus, elräkning, gasräkning eller annan faktura som intygar din adress. En bankreferens kan krävas för vissa kontoöppningar, detta är ett enkelt intyg som intygar att du har ett privatkonto, hur länge du har haft det och att det är i ”good standing”. I princip alla som har ett privatbankkonto kan få detta. Vänligen kontakta kundservice för ytterligare information. Inga dokument får vara äldre än 3 månader.

OBS: Många konkurrenter listar priser som inte är kompletta. Våra priser inkluderar allt du behöver.

Läs mer om Delaware-bolag här nedanför:

Om Delaware
Delaware har ett av de mest företagsvänliga rättssystemen i USA. Mer än 50% av de företag som är noterade på New York-börsen, är registrerade i Delaware. För Fortune 500-företag, är siffran ännu större, 60% är registrerade i Delaware. Delstaten har ett enastående rykte för registrering och administrering av bolag.
Delawares huvudfördelar

Delaware är en av världens bästa jurisdiktioner för bolagsregistrering. Det är framförallt tre faktorer som har gjort Delaware eftertraktat:- Den väletablerade och flexibla lagstiftningen – ’Delaware General Corporation Law’ som gynnar bolag av alla storlekar.

– ’Delaware Court of Chancery’ bildades 1792, och har skrivit det mesta av den moderna amerikanska bolagsrätten.

– ’Secretary State’s Division of Corporations’ (motsvarande bolagsverket) är välorganiserade, välfinansierade och använder ett sofistikerat och modernt IT-system.

Beskattning
Delaware tillhandahåller en förmånlig skattelagstiftning. LLCs i Delaware med utländska medlemmar, är inte skyldiga att betala skatt och behöver inte heller lämna en amerikansk självdeklaration så länge som det inte finns några transaktioner inom/med USA. Men om företagsbankkontots saldo någon gång under året överstiger 10.000 USD, måste du lämna in ett FBAR-formulär.
Geografi
Delaware är USAs näst minsta stat. Beläget på nordöstra kusten av USA, gränsar i söder och väster av Maryland, nordost av New Jersey och i norr av Pennsylvania. Huvudstad i Delaware är Dover.
Befolkning
Enligt ’United States Annual Estimate of the Population in 2015’, är befolkningen 945.934. Det är den sjätte minst befolkade delstaten, men också den sjätte mest tätbefolkade av de 50 delstaterna.
Språk
Engelska är det huvudsakliga språket.
Ekonomi
Delaware har 6,2% miljonärer per capita. Det är den nionde rikaste delstaten i USA.
Ekonomin består till största del av: offentlig förvaltning; utbildning; bank; kemi- och läkemedelsteknik; sjukvård; jordbruk och detaljhandel.
Transport

Delaware har goda förbindelser med amerikanska Interstate Highway System – Interstate 95 (I-95) och delstatliga vägar i hela delstaten Delaware. Det finns också 1450 broar i delstaten.Järnvägs- och busstjänster används också för att ansluta mellan länen.

Eftersom Delaware ligger vid kusten, kan också färjetrafik komma in i delstaten.

Den vanligaste internationella flygplatsen till Delaware är Philadelphia International Airport (PHL). För inrikes och internationell transit, är de mest kända flygplatserna Baltimore-Washington International Thurgood Marshall flygplats (BWI) och Washington Dulles International Airport (IAD.