Likvidera Aktiebolag

Funderar du på att likvidera ditt aktiebolag? Då kan du istället snabbavveckla med oss på Bolagsspecialisten. Du slipper långa handläggningstider och får pengarna för ditt aktiebolag inom 3-5 arbetsdagar. Vi har prisgaranti på denna tjänst och därför kostar det endast 2995 kronor.

Alla handlingar signeras självklart tryggt och säkert med Bank ID.

Vill du likvidera eller avveckla aktiebolag?


Bolagsspecialisten har lång erfarenhet av hanteringen av aktiebolag. Vi har hjälpt hundratals kunder att avveckla sina aktiebolag. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det du behöver.

Varmt välkomna!

Hur likviderar jag ett aktiebolag själv?


Att likvidera ett aktiebolag börjar med att ett beslut tas på bolagsstämman. Aktieägarna ska innan stämman ha fått ett förslag till beslut om likvidation i kallelsen till bolagsstämman. Där ska det bland annat framgå:
  • Varför förslaget har tagits fram och vilka andra alternativ till likvidation som finns.
  • Tidpunkter för när likvidationen ska träda i kraft och när skiftet ska börja gälla.
  • Förslag på en likvidator.


Efter att ett beslut har tagits ska Bolagsverket underrättas så att registreringen kan genomföras. Eventuella skulder ska ha betalats och överskott ha fördelats mellan ägarna innan aktiebolaget löses upp. För att okända borgenärer ska ha en chans att ta del av att aktiebolaget är på väg att likvideras tar det sex månader innan processen är klar.

Är du intresserad av att likvidera aktiebolag?


Det kan tyckas vara en enkel process, men det krävs en hel del underlag till Bolagsverket och en rekommendation är att ta hjälp av någon som har erfarenhet och rutin på att likvidera aktiebolag.


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."