Köpa färdiga aktiebolag

Att köpa färdiga aktiebolag har flera fördelar. Du kan direkt fokusera på verksamheten eftersom du inte behöver lägga tid på den långa processen att starta upp ett aktiebolag från grunden. Det har vi redan gjort åt dig. Det ger dig även en ökad trovärdighet, bättre förhandlingsläge och mer där till beroende på vilket typ av färdigt aktiebolag du köper.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar en av våra bolagsförmedlare dig för kostnadsfri rådgivning.

Varför ska du köpa färdiga aktiebolag från Bolagsspecialisten?

Det finns flera saker som förenar oss som jobbar på Bolagsspecialisten, inte minst vår passion för att förmedla färdiga aktiebolag. Vi levererar hög service och kompetent utförda uppdrag. Bolagsspecialisten grundades av Tom Wickström, nuvarande VD. Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och vi sysselsätter idag åtta personer. Bolagsspecialisten expanderar snabbt i takt med en allt större, växande skara av nöjda kunder. Vi har också ett komplett nätverk av revisorer och skattejurister till stöd för våra kunder.

Funderar du på att köpa färdiga aktiebolag?


Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer en av våra bolagsförmedlare upp dig för en kostnadsfri konsultation.

Varmt välkomna!

bilda bolag utomlands

Flygande start

Ditt bolag är redo fullt ut från dag 1 med F:skatt, moms och eget bankkonto

Trovärdiga från start

Ett bolag med tidigare historik skapar direkt helt andra möjligheter sett till trovärdighet, kapitalisering och förbättrade möjligheter vid nya affärsrelationer

Rätt historik

Med hundratals genomförda uppdrag i ryggen, hittar vi rätt bolag med historik som passar just din affärssituation och behov


Kontakta någon av våra bolagsförmedlare för en kostnadsfri konsultation!


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."