Hur likviderar jag mitt företag?

Snabbavveckla ditt bolag för 2 995 kr. Fyll i formuläret nedan för att komma igång.

Därför anlitar våra kunder oss

Köpa lagerbolag

Prisgaranti

Vi har Sveriges bästa pris på avveckling. Hur kan vi veta det? Prisgaranti!

Snabbavveckling eller likvidera bolag

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert

Bolagsbildning utomlands / Offshorebolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss


Likvidering av företag


Har du ett bolag som du inte längre vill driva vidare? Då finns där ett antal olika sätt att gå till väga för att göra dig av med bolaget. Vi på Bolagsspecialisten är experter på likvidering av bolag och med gedigen erfarenhet inom området levererar vi företagstjänster i världsklass.


Hur likviderar jag mitt företag?


Till skillnad från andra bolagsformer kan inte ett aktiebolag avvecklas och avregistreras enkelt via Bolagsverket. Detta kan istället göras på lite olika sätt. Bland annat genom:


 • Likvidation

 • Försäljning av samtliga aktier i bolaget

 • Fusion

 • Delning

 • Konkurs


Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence 4.3, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar dina bolag.


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Fördelar med att likvidera ditt företag


När du tar hjälp av oss på Bolagsspecialisten för att likvidera ditt bolag kan du vara säker på att ingenting lämnas åt slumpen och att alla aspekter av bolaget ses över. Du behöver exempelvis inte lägga tid på alla den dokumentation som krävs för att bolaget ska kunna likvideras. Istället kan du slappna av i vetskapen om att ditt bolag tas om hand av proffs.


Fördelarna är med likvidering är många:


 • Mindre arbete för dig

 • Tillgång till företagets kassa snabbare

 • Ingen väntetid på borgenärer

 • Trygghet i att allt går rätt till


Vi hjälper dig med en snabb avveckling


Vi på Bolagsspecialisten hjälper dig med en snabb avveckling och likvidering av ditt bolag. Detta gör vi genom en förenklad arbetsprocess där vi köper loss bolaget från dig för att sedan avveckla det åt dig. Du sparar alltså både tid och pengar samtidigt som du kan känna dig trygg om att ditt bolag tas om hand på ett korrekt sätt samt avvecklas.


Det finns många sätt att likvidera ett företag på


Utöver likvidering av bolaget finns där såklart också andra sätt att gå till väga för att på ett snabbt och smidigt sätt avveckla bolaget. Bland annat kan man göra detta genom:


 • Fusion – Det finns olika typer av fusioner men fusion av helägt dotterbolag är den mest förekommande. Det innebär att dotterbolagets samtliga tillgångar och skulder tas över av moderbolaget. Samtidigt upplöses dotterbolaget utan likvidation.

 • Snabbavveckling – Vid en snabbavveckling betalar man av bolagets skulder så att man får ett aktiebolag som enbart består av pengar på ett konto. När detta är gjort kan man sälja bolaget för snabbavveckling. Då får man som ägare genast ut pengarna som företaget är värt minus en avgift som köparen tar för att avsluta bolaget genom fusion eller likvidation.


Varför ska du likvidera ditt företag med oss på Bolagsspecialisten?


Vi på Bolagsspecialisten är experter på aktiebolag och finns där för dig med allt från rådgivning till smarta företagslösningar i form av lagerbolag och färdigbildade aktiebolag. Vi som arbetar här på Bolagsspecialisten har alla lång och gedigen erfarenhet av det vi gör och lämnar aldrig något åt slumpen.


Kontakta oss redan idag


Om du är i behov av likvidering av ett bolag så kontakta då oss redan idag så hjälper vi dig med avvecklingen av ditt bolag.