Hur avvecklar jag mitt företag?

Vi på Bolagsspecialisten garanterar marknadens lägsta pris på avveckling av företag genom att vi har prisgaranti på denna tjänst. Snabbavveckla ditt bolag för 2 995 kr.
Vi hjälper årligen hundratals kunder med att avveckla sitt bolag.

Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen åt dig. Redan två timmar efter att vi fått in din förfrågan har du en offert på ditt bolag och efter signerat avtal med oss har du dina pengar inom 3-5 arbetsdagar.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Därför avvecklar våra kunder sina bolag med oss

Köpa lagerbolag

Prisgaranti

Vi har Sveriges bästa pris på avveckling. Hur kan vi veta det? Prisgaranti!

Snabbavveckling eller likvidera bolag

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert

Bolagsbildning utomlands / Offshorebolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss


Att tänka på när du ska avveckla ditt bolag

För att vi ska kunna avveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuella balansrapporter och resultatrapporter.

Om oss på Bolagsspecialisten

Alla vi som arbetar på Bolagsspecialisten har olika kompetenser och expertiser som kompletterar varandra och det är just denna bredd av kompetens och erfarenhet som utgör och ligger till grund för den expertis vi har idag.
Vi på Bolagsspecialisten strävar ständigt efter att bli ännu bättre på det vi gör än vi redan är och för oss är det viktigt att du kan känna dig trygg i ditt val av oss som din bolagsrådgivare.

Funderar du på att avveckla ditt aktiebolag?

Kontakta oss på Bolagsspecialisten redan idag så hjälper vi dig med att hitta rätt lösning och handlingsplan för just dig. Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning.
Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence 4.3, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar dina bolag.


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."


Hur avvecklar man ett aktiebolag?


Till skillnad från avveckling av andra typer av bolagsformer kräver en avveckling av ett aktiebolag mer jobb. Du kan med andra ord inte avregistrera och avveckla bolaget direkt hos Bolagsverket. Oavsett hur din situation ser ut så finns vi på Bolagsspecialisten till hand för dig och hjälper dig med avvecklingen av ditt bolag. Vi är experter på likvidering och avveckling av bolag och med lång, gedigen erfarenhet levererar vi en trygg och snabb upplevelse till dig som kund hos oss. Det är enkelt att ha och göra med oss och vi värdesätter en enkel affär.

Vi på Bolagsspecialisten hjälper dig med en snabb avveckling av ditt bolag


Vi på Bolagsspecialisten hjälper dig med en snabb avveckling och likvidering av ditt bolag. Detta gör vi genom en förenklad arbetsprocess där vi köper loss bolaget från dig för att sedan avveckla det. Du sparar alltså både tid och pengar och kan med trygghet veta att ditt bolag tas om hand på korrekt sätt samt avvecklingen av detta. Du som avvecklar får ut dina pengar ur bolaget inom 3-5 arbetsdagar.

Olika sätt att avveckla bolaget på


Där finns flera olika sätt att gå till väga på när du ska avveckla ditt aktiebolag själv, du kan bland annat göra följande:
  • Likvidation – Ett aktiebolag kan själv välja att träda i likvidation (frivillig likvidation). Det första som sker är att beslut om att bolaget ska gå i likvidation fattas på en bolagsstämma, samt förslag på likvidator. Denne ersätter styrelsen och den verkställande direktören och har till uppgift att genomföra likvidationen.
  • Fusion – Det finns olika typer av fusioner men fusion av helägt dotterbolag är den mest förekommande. Det innebär att dotterbolagets samtliga tillgångar och skulder tas över av moderbolaget. Samtidigt upplöses dotterbolaget utan likvidation.
  • Snabbavveckling – Vid en snabbavveckling betalar man av bolagets skulder så att man får ett aktiebolag som enbart består av pengar på ett konto. När detta är gjort kan man sälja bolaget för snabbavveckling. Då får man som ägare genast ut pengarna som företaget är värt minus en avgift som köparen tar för att avsluta bolaget genom fusion eller likvidation.