SÅ AVVECKLAR DU DITT BOLAG

När dagen kommer då det är dags att lägga ner ett bolag kan Bolagsspecialisten hjälpa dig. Vi förkortar det som annars är en lång process och lägger ner bolaget åt dig, i form av en så kallad snabbavveckling. En snabbavveckling är precis som det låter; det går snabbt och enkelt. Bolagsspecialisten erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar, vilket gör administrationen smidig för dig. Vi köper bolaget och lägger ner det. Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på bolaget. Och du får pengarna för ditt bolag nästan omedelbart. I samma stund som vi tagit över avvecklingen kan du lämna det bakom dig. Vi sköter sedan bolagets åtaganden såsom att lämna årsredovisning, deklarationer och kontrolluppgifter.

AVVECKLA DITT FÖRETAG – VAD KOSTAR DET?

Vi köper ditt bolag baserat på bolagets egna kapital. För bolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 1 995 kr. Med andra ord betalar vi 298 005 kr för ett bolag med 300 000 kr i eget kapital. För bolag med högre substansvärde lämnar vi pris enligt offert.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA AVVECKLA DITT BOLAG

För att vi ska kunna snabbavveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas.

Beställ / Kontakt

Adress och Telefonnummer

Strandbergsgatan 61, 112 51 Stockholm
08-12 44 14 10
072-160 23 11
info@bolagsspecialisten.se
Mån-Fre: 9.00-17.00

Så avvecklar du ditt företag