Så avvecklar du ditt företag

Snabbavveckla ditt bolag för 5 995 kronor inkl. Bolagsverkets avgifter. Fyll i formuläret nedan för att komma igång.

Därför avvecklar våra kunder sina företag med oss

Köpa lagerbolag

Prisgaranti

Vi har Sveriges bästa pris på avveckling. Hur kan vi veta det? Prisgaranti!

avveckla aktiebolag

Snabbt

Tack vare väl upparbetade rutiner och kompetens inom bolagsjuridik och redovisning avvecklar vi ditt bolag snabbt och säkert

lagerbolag

Säkert

Vi vet att våra kunder sparar tid, pengar och onödig oro genom att anlita oss


Så avvecklar du ditt bolag


När dagen kommer då det är dags att lägga ner ett bolag kan Bolagsspecialisten hjälpa dig. Vi förkortar det som annars är en lång process och lägger ner bolaget åt dig, i form av en så kallad snabbavveckling. En snabbavveckling är precis som det låter; det går snabbt och enkelt. Bolagsspecialisten erbjuder en förenklad avvecklingsprocess med väldigt få handlingar, vilket gör administrationen smidig för dig. Vi köper bolaget och lägger ner det. Istället för att behöva vänta de 6-9 månader som en normal likvidation tar, köper vi ditt eller din kunds bolag och sköter hela avvecklingen direkt. Redan två timmar efter att vi fått din förfrågan ger vi en offert på bolaget. Och du får pengarna för ditt bolag nästan omedelbart. I samma stund som vi tagit över avvecklingen kan du lämna det bakom dig. Vi sköter sedan bolagets åtaganden såsom att lämna årsredovisning, deklarationer och kontrolluppgifter.

Avveckla ditt företag - Vad kostar det?


Vi köper ditt bolag baserat på bolagets egna kapital. För bolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 5 995 kr. Med andra ord betalar vi 294 005 kr för ett bolag med 300 000 kr i eget kapital. För bolag med högre substansvärde lämnar vi pris enligt offert.

Att tänka på när du ska avveckla ditt bolag


För att vi ska kunna snabbavveckla ditt eller din kunds bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat såsom inventarier eller kundfordringar får finnas.
Snabb hantering avveckling aktiebolag

Tack vare vår egenutvecklade mjukvara Document Intelligence, kan du alltid vara trygg med hur vi registrerar och avvecklar aktiebolag.


Några av våra nöjda kunder

GRANNSÄMJA AB

Tom Lindhé

”Snabbavvecklade ett AB på nolltid tack vare Bolagsspecialisten. Riktigt trevligt bemötande, supersnabb handläggning och bra pris.”

Brunna Teknik AB

Jessica Hansson

”Väldigt snabb och bra service. Blev en mycket smidig lösning för oss att anlita Bolagsspecialisten.”

Esplund Holding AB

Emil Chandorkar

”Bästa servicen. Smidigt och tryggt bemötande. Alltid tillgänglig vid frågor. Bra support och återkoppling.”

Calh AB

Lauri Pesonen

”Bra, snabb och korrekt service! Uppskattat!”

Ameme AB

Fredrik Karlsson

”Snabb affär utan krångel. Rekommenderas!”

Restaurang Nirvana AB

Lucky Dev

"Jag är oerhört imponerad över hur smidig hela processen varit. Ärendet hanterades snabbt och effektivt, med ytterst skicklighet och kompetens."